ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Λιαδέλης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη μετά από το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο μπαρ του

Ο πρώην μπασκετμπολίστας αρνείται όλες τις κατηγορίες

Π.Λιαδέλης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη μετά από το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο μπαρ του

O επιχειρηματίας και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη για την συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από μπαρ στο κέντρο του Βόλου για το οποίο έχουν συλληφθεί συνολικά οκτώ άτομα.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Γιάννης Καραγκιώζος ο πρώην μπασκετμπολίστας αρνείται όλες τις εις βάρος του κατηγορίες: «Ο κύριος Λιαδέλης αρνείται όλες τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες. Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι αλήθεια πως στην όλη διαδικασία έχει συλληφθεί και ο γιος του αν και δεν είχε καμία συμμετοχή.

Απλά συνέπεσε να είναι παρών στο περιστατικό. Σήμερα πέρασαν από τον Εισαγγελέα κι έχουν πάρει προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη. Ετοιμάζουμε τα υπομνήματα και έχουμε στην κατοχή μας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα υποστηρίζουμε».

Όλα ξεκίνησαν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν θαμώνες του καταστήματος πιάστηκαν στα χέρια.

Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής είχαν έντονη λογομαχία με άλλον θαμώνα αλλά και υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου και μετά αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπίζοντας τον πανικό στους θαμώνες του μπαρ και τους περαστικούς.

Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός τους με κλοτσιές και μπουνιές από πέντε υπαλλήλους, αλλά και τον πρώην καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο Αλβανούς τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που πέρασαν χειροπέδες στους εμπλεκομένους στο επεισόδιο, μεταξύ των οποίων και στον βετεράνο μπασκετμπολίστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.