ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Μαρινάκης για δολοφονία Γ.Λυγγερίδη: Τέτοιες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο – Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ

«Η δολοφονία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για την ελληνική κοινωνία»

Π.Μαρινάκης για δολοφονία Γ.Λυγγερίδη: Τέτοιες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο – Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ

Στην επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει οδηγήσει σε δεκάδες συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε πως τέτοιες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο, πως η κυβέρνηση δεν εμπλέκεται από τη στιγμή που αφορούν στην Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη και πως θεωρεί ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα από την ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως η δολοφονία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για την ελληνική κοινωνία για τα περιστατικά βίας που λάμβαναν χώρα κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Όπως είπε, τότε, η κυβέρνηση είχε λάβει αποφάσεις σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορούσε την ευθύνη της Πολιτείας, με κόστος εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι να μείνουν εκτός γηπέδων για δύο μήνες. «Όλα όσα είπαμε τα κάναμε πράξη με αποτέλεσμα να βλέπουμε σημαντικά παιχνίδια να γίνονται όπως τα ευρωπαϊκά και όπου εντοπίστηκαν προβλήματα από μειοψηφίας επιβλήθηκαν οι απαραίτητες πειθαρχικές ποινές από την αρμόδια αρχή», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο δεύτερο σκέλος που αφορά στην ποινική διάσταση. Όπως είπε, «αυτό δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης. Η απάντηση στα ερωτήματα που έχω δεχθεί για τη διάρκεια της έρευνας, είναι πως πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ και στους ανθρώπους της ελληνικής Δικαιοσύνης. Είναι πολύ πιθανόν τέτοιες υποθέσεις να απαιτούν χρόνο, νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας δε σημείωσε πως «είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στην ΕΛΑΣ δουλεύουν σε πολλές υποθέσεις. Λεπτομέρειες ως κυβέρνηση δεν ξέρουμε, δεν είναι δουλειά μας, θα ακολουθήσουν θεωρώ σύντομα ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.