ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παιανία: Τρία άτομα προσήχθησαν μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε αστυνομικούς

Αποκλεισμένο το σημείο

Παιανία: Τρία άτομα προσήχθησαν μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε αστυνομικούς

Τρία άτομα προσήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης (8.2.2024) μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν άγνωστοι κατά αστυνομικών στην περιοχή της Παιανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στη λεωφόρο Παιανίας – Μαρκόπουλου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους οχημάτων και αρχικά προσήγαγαν 3 άτομα που επέβαιναν σε 3 διαφορετικά αυτοκίνητα.

Ο ένας από τους 3 αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται ακόμα από τις Αρχές και ελέγχονται ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το περιστατικό.

Παράλληλα, έχουν δεσμευτεί και ελέγχονται για αποτυπώματα και DNA και τα 3 οχήματά τους.

Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο, καθώς οι αστυνομικοί ελέγχουν για τυχόν στοιχεία.

Μάλιστα, στο σημείο έχει εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο και ελέγχεται από τις Αρχές ως ύποπτο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν κλήση για ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Παιανίας Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα έξω από μάντρα αυτοκινήτων

Μόλις έφθασαν στο σημείο και το εντόπισαν, ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο και άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών, ενώ οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ο οδηγός πάτησε γκάζι και τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.