ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Παιδοψυχολόγος για ζωγραφιές Τζωρτζίνας: «Ταυτοποιεί την μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο»

Φαίνεται να ζητάει βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του

Παιδοψυχολόγος για ζωγραφιές Τζωρτζίνας: «Ταυτοποιεί την μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο»

Η Παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια Χριστίνα Μπογιατζή, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, μίλησε για την υπόθεση των νεκρών αδελφών στην Πάτρα και τις ζωγραφιές τις άτυχης Τζωρτζίνας.

Η  κα. Μπογιατζή, αναφέρθηκε στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, για τις οποίες η 18η ανακρίτρια διέταξε πραγματογνωμοσύνη, με την ίδια να διαψεύδει ότι έχει κληθεί για να κάνει την πραγματογνωμοσύνη.

Αναφερόμενη στις ζωγραφιές του άτυχου κοριτσιού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι αυτό που φαίνεται από αυτές είναι μια «κραυγή» του παιδιού να δούμε τι συμβαίνει και ζητάει βοήθεια.

Σχετικά με την ζωγραφιά στην οποία η Τζωρτζίνα έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι ένα παιδί δεν μαυρίζει το κεφάλι της μητέρας, «είναι ακραίο» όπως είπε και πρόσθεσε ότι το παιδί φαίνεται να ζητάει βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του και ταυτοποιεί την μητέρα ως ένα άτομο απειλητικό.

«Δείχνει φόβο, που πλέον εξέρχομαι του πλαισίου της οικογένειας για να μείνω ασφαλής» είπε η κ. Μπογιατζή σχολιάζοντας την ζωγραφιά, λέγοντας πως πιθανόν έχει δει ή έχει νοιώσει ή έχει ακούσει κάτι για την Ίριδα και τον τρόπο που πέθανε.

Όπως είπε στις ζωγραφιές αποτυπώνεται ένα δυσοίωνο κλίμα, ενώ για την φράση της Τζωρτζίνας «η μαμά η σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό», η κ. Μπογιατζή σχολίασε ότι αυτή η φράση δείχνει μια ένταση.

«Θα μπορούσε να είναι θύμα κακοποίησης ή να έχει δει άλλους να κακοποιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη εκ νέου στην ζωγραφιά της Τζωρτζίνας στην οποία έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή είπε πως αυτό δείχνει ότι το παιδί είναι αποστασιοποιημένο από την μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανένα παιδί δεν θεωρεί την μητέρα του άσχημη και εδώ βλέπουμε ένα μαύρο πρόσωπο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «το μαύρο πρόσωπο σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό απειλεί κάτι θεμελιώδες για μένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.