
Πακιστανός αποπειράθηκε να ασελγήσει εις βάρος γυναίκας μέσα σε κατάστημα επί της λεωφόρου Καλυβίων στο Λαγονήσι χθες Τρίτη (14/7)!
Να υπενθυμιστεί πώς πριν λίγα 24ωρα είχε γίνει αντίστοιχο περιστατικό στο Μαρούσι, όπου Αιγύπτιος επιτέθηκε σε 14χρονη με τον ίδιο σκοπό.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί σε νεαρή γυναίκα μέσα στον χώρο της επιχείρησης.
Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από εργαζόμενο του καταστήματος, ο οποίος παρενέβη άμεσα και δυναμικά.
Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών, με τον εργαζόμενο να καταφέρνει τελικά να ακινητοποιήσει τον δράστη μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.
Λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ στην περιοχή βρίσκονταν αρκετοί πολίτες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.
Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί προανάκριση και σχηματίζει την σχετική δικογραφία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.