ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πακιστανός δολοφόνος 17χρονος: Τον άφηναν να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ είχε διαπράξει ληστείες

Ήταν… «γνώριμος» των «Αρχών»

Πακιστανός δολοφόνος 17χρονος: Τον άφηναν να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ είχε διαπράξει ληστείες

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα, ακόμη και την ημέρα της δολοφονίας της φέρεται ότι είχε δεχθεί η 17χρονη Νικολέττα από τον Πακιστανό δολοφόνο  της.

Ο πατέρας της κοπέλας Σίμος Κερογλίδης υποστήριξε στην τηλεόραση του Alpha ότι η 17χρονη ήθελε να χωρίσει. Ο ίδιος, υποστηρίζει, δεν τον ενέκρινε για φίλο της, ωστόσο η ίδια προσπαθούσε να τον καθησυχάσει. Ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε για κακοποιητικό παρελθόν και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της κοπέλας.

Είχε πολλά ονόματα και έκανε αιτήσεις ασύλου

Την ίδια ώρα, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πακιστανού, που φέρεται να είχε τρία ονόματα, δύο επώνυμα, δύο πατρώνυμα, δύο μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, 20, 21 και 22 ετών, όπως και άλλωστε και χιλιάδες άλλοι αλλοδαποί που έχουν έρθει στη χώρα.

Επί της ουσίας, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι.

Σύμφωνα με μία εκδοχή που εξετάζουν οι αρχές, ο Πακιστανός είχε έρθει μέσω Τουρκίας, ως «πρόσφυγας» ενώ φέρεται ότι ήθελε να υποβάλει αιτήσεις ασύλου, πιθανόν υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία, ποντάροντας ότι κάποια θα ήταν θετική.

Φέρεται ότι ήταν μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες

Ο Πακιστανός φέρεται ότι ήταν γνώριμος στις αρχές, αλλά φυσικά ουδέποτε ενοχλήθηκε ούτε φυσικά απελάθηκε. Απλά τον γνώριζαν.

Λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί για κλοπές, ενώ φέρεται ότι διέπραττε ληστείες σε πεζούς και επιθέσεις σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά οι «Αρχές»  αφού τον γνώριζαν τον άφηναν ελεύθερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος έμενε στην περιοχή της ομόνοιας με ομοεθνείς του, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε κυκλώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.