ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παλαιό Φάληρο: Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον βιαστή με τα τατουάζ – «Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες»

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τον 45χρονο βιαστή του Παλαιού Φαλήρου

Παλαιό Φάληρο: Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον βιαστή με τα τατουάζ – «Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες»

Μια ακόμη γυναίκα, η τρίτη κατά σειρά, μετέβη σήμερα το μεσημέρι στο Τμήμα της Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα του 45χρονου Αλβανού βιαστή με τα τατουάζ.

Η γυναίκα, όπως είπε, ήρθε πριν μερικούς μήνες τετ- α τετ με τον άνδρα ο οποίος πήγε να της επιτεθεί όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του.

«Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», αναφέρει μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με όσα λέει ήταν έξι το πρωί όταν είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο διπλά στη θάλασσα κι ενώ αυτοκίνητα κινούνται στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος ατάραχος την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Προσπάθησε μάλιστα να αλλάξει διαδρομή χωρίς να καταφέρει να τον αποφύγει.

«Προχωρά στον πεζόδρομο, φτάνει μέχρι τον κεντρικό δρόμο ο οποίος είναι 20 μέτρα από μένα, σταματάει και γυρνάει πίσω», τονίζει χαρακτηριστικά.

Οταν ο άνδρας την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής πανικόβλητη παίρνει τον σκύλο της στην αγκαλιά της κι αρχίζει να τρέχει.

«Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το παντελόνι του κι έρχεται προς εμένα κι αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου».

Κάλεσε αμέσως την αστυνομία με το περιπολικό να φτάνει μετά από 15 λεπτά.

«Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία. Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο».

Το απόγευμα της Τρίτης, η γυναίκα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στην Αθήνα όπου διαμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια παρόμοια καταγγελία από άλλη γυναίκα στο Λουτράκι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2021 με την περιγραφή του δράστη να είναι πανομοιότυπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα είχε εντοπιστεί όχημά του με στοιχεία ιδιοκτήτη που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.