ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανικός στη Πάτρα: 45χρονος άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα

Τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα αυτοπυρποληθεί

Πανικός στη Πάτρα: 45χρονος άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα

Κινητοποίηση στην αστυνομία αυτή την ώρα για άτομο που φέρεται να απειλεί αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με καραμπίνα στο πάρκινγκ Καλεντζώτη. 

Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο και εκκενώνουν τον χώρο από τον κόσμο ενώ έχουν στήσει περίμετρο γύρω από τον άνδρα.

Έχει κλείσει η κυκλοφορία στην συμβολή Ακτή Δυμαίων και Παπαφλέσσα, καθώς και στην άνοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Απομακρύνουν όλα τα οχήματα από την Ακτή Δυμαίων.

Ο άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο, στο πάρκινγκ Καλεντζώτη, κρατούσε καραμπίνα και απειλούσε να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. 

Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφρίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, είχε δοθεί σήμα για κλοπή αυτοκινήτου στο ίδιο πάρκινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.