
Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει το «χάλι» που επικρατεί στην Ελλάδα σε ότι αφορά την παράνομη μετανάστευση η οποία παρά τα λεγόμενα της κυβέρνησης συνεχίζει να «ανθεί».
“Είμαστε στο Ναύπλιο 150χλμ απο την Αθήνα για δουλειά, οσοι δεν έχουν χαρτιά να μην ανησυχούν & 50 χρόνια να μείνετε σε αυτά τα μέρη, η αστυνομία δεν πρόκειται να έρθει” αναφέριε υπήκοος Μπαγκλαντές, που συμβουλεύει, υποδέχεται και κλείνει δουλειές με άλλους αλλοδαπούς που θέλουν να έρθουν και αυτοί στην Ελλάδα.
“Είμαστε στο Ναύπλιο 150χλμ απο την Αθήνα για δουλειά, οσοι δεν έχουν χαρτιά να μην ανησυχούν & 50 χρόνια να μείνετε σε αυτά τα μέρη, η αστυνομία δεν πρόκειται να έρθει”
Υπήκοος Μπαγκλαντές, νταλαβερτζής που συμβουλεύει, υποδέχεται κλείνει δουλειές, συνοψίζει την νοοτροπία τους https://t.co/Yt9qtPizBo pic.twitter.com/Crw8yVJBSF
— Σταυροφόρος (@stavroforos_) June 22, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.