ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παρέσυραν με μηχανή 37χρονο αστυνομικό στα Εξάρχεια

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Παρέσυραν με μηχανή 37χρονο αστυνομικό στα Εξάρχεια

Ένας αστυνομικό παρασύρθηκε από μηχανή με δυο επιβαίνοντες λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ένας 44χρονος και μία 25χρονη που ήταν σε κατάσταση μέθης και κινούμενοι με μηχανή τον παρέσυραν τον 37χρονο αστυφύλακα που βρισκόταν επί της Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο 44χρονος και η 25χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Στην κατοχή της 25χρονης βρέθηκε μια σιδηρογροθιά, ενώ στην κατοχή του 44χρονου κάνναβη σε μορφή σοκολάτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.