ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πατέρας 18χρονου που πέταξε την φωτοβολίδα: «28χρονος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ έδωσε τον γιο μου στην ΕΛ.ΑΣ.»

«Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα»

Πατέρας 18χρονου που πέταξε την φωτοβολίδα: «28χρονος που συνεργάζεται με γνωστό τράπερ έδωσε τον γιο μου στην ΕΛ.ΑΣ.»

Σε κατάσταση σοκ, ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» με φωτοβολίδα, τόνισε, μιλώντας στον ALPHA, πως ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος που έδωσε το όνομα του γιου του στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένας 28χρονος ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ και έδωσε τον γιο μου στην Αστυνομία. Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα. Δεν έχει ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο στα χέρια του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.