ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας Αντώνιος: «Ουδέν ψευδέστερον ότι υπήρχαν βιαιοπραγίες στα παιδιά – Η αλήθεια θα ακουστεί»

«Συνεχίζω να ανεβαίνω τον Γολγοθά έως την πλήρη δικαίωση»

Πατέρας Αντώνιος: «Ουδέν ψευδέστερον ότι υπήρχαν βιαιοπραγίες στα παιδιά – Η αλήθεια θα ακουστεί»

Η δίκη του πατέρα Αντώνιου για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα ξεκινήσει την Τρίτη (5/9).

Τρία «ανοιχτά μέτωπα» με τη Δικαιοσύνη έχει ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: Πρόκειται για την έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού που είναι σε εξέλιξη, τη δικογραφία για ασέλγεια καθ’ έξιν κατά ανηλίκων, και τη δίκη που ξεκινά την Τρίτη για ξυλοδαρμούς, τιμωρίες παιδιών, απομόνωση, μπούλινγκ και κλίμα τρομοκρατίας στις δομές Καλαμάτας, Κολωνού και Βόλου.

Στο εδώλιο μαζί με τον πατέρα Αντώνιο θα καθίσουν άλλοι επτά κατηγορούμενοι ανάμεσά τους πρώην διευθυντές της Κιβωτού και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο πατέρας Αντώνιος είναι έτοιμος για το δικαστήριο έχοντας μάρτυρες και τους δικηγόρους του στο πλευρό του.

«Ανεβαίνω Γολγοθά, η αλήθεια θα ακουστεί»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνεχίζω να ανεβαίνω τον Γολγοθά έως την πλήρη δικαίωση. Ουδέν ψευδέστερον ότι υπήρχαν βιαιοπραγίες στα παιδιά. Οι μάρτυρες θα μιλήσουν. Η αλήθεια θα ακουστεί για άλλη μια φορά», δήλωσε ο ίδιος στο Star, λίγο πριν τη δίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.