Πατέρας Αντώνιος: Σοκάρει η δεύτερη κατάθεση του 19χρονου για σεξουαλική κακοποίηση

«Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά»

Πατέρας Αντώνιος: Σοκάρει η δεύτερη κατάθεση του 19χρονου για σεξουαλική κακοποίηση

Σοκάρει η δεύτερη κατάθεση που έδωσε ο 19χρονος πρώην φιλοξενούμενος της “Κιβωτού του Κόσμου“, ο οποίος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου, ο 19χρονος περιέγραψε και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα Αντώνιο.

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει (…) είχε αρχίσει να βάζει τα δάχτυλα του στο (…). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (…)», φέρεται να κατέθεσε.

«Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

Ο 19χρονος στη νέα του κατάθεση υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο που έφταναν ακόμα και τα 800 ευρώ, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ιδρυτής της “Κιβωτού του Κόσμου” έχει πειράξει και άλλα παιδιά.

Μέχρι στιγμής 30 μάρτυρες έχουν καταθέσει για την υπόθεση. Ανάμεσά τους και ένας 18χρονος που ζει σήμερα στην Ολλανδία, ο οποίος περιέγραψε ότι τον χτύπησαν άγρια μετά απο περιστατικό κλοπής σε δομή: «Όσο με χτυπούσαν τους φώναζα να σταματήσουν. Τους έλεγα ότι πονάω και ότι δεν αντέχω άλλο και αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι ή θα παραδεχτείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας Αντώνιος ισχυρίζεται -σύμφωνα με το περιβάλλον του- ότι θα δοθούν στη Δικαιοσύνη στοιχεία και χρονικά άλλοθι για κάθε καταγγελία που έχει γίνει. Επιπλέον, άτομα του περιβάλλοντος του υποστηρίζουν ότι ορισμένοι από τους καταγγέλλοντες είχαν μπλεξίματα με τον νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.