ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατήσια: «Δεν σταματούσαν να τον χτυπούν μέχρι που λιποθύμησε» λέει η μητέρα του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε

Η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό

Πατήσια: «Δεν σταματούσαν να τον χτυπούν μέχρι που λιποθύμησε» λέει η μητέρα του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/4) ο 11χρονος μαθητής στα χέρια των ανήλικων που τον ξυλοκόπησαν άγρια μέσα στο δημοτικό σχολείο, στα Πατήσια.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του ανήλικου θύματος, το περιστατικό δεν σημειώθηκε στο διάλειμμα, αλλά κατά τη διάρκεια διδακτικής ώρας παρουσία των δασκάλων του σχολείου.

“Εν ώρα διδασκαλίας, της τελευταίας ώρας του σχολείου παρουσία δασκάλων έγιναν όλα. Ήταν σε ένα προαύλιο η 5η και η 6η τάξη, αλλά ήταν κανονικά διδακτική ώρα”, υποστηρίζει η μητέρα του 11χρονου, ενώ λέει πως ο γιος της θυμάται τους δράστες να τον χτυπούν με μανία ακόμη και την ώρα που είχε πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

“Ήταν αιμόφυρτος όταν λιποθύμησε. Συνέχιζαν να τον χτυπούν, δεν σταματούσαν για κανένα λόγο”, έχει αναφέρει η μητέρα του παιδιού, τονίζοντας πως ο 11χρονος θυμάται 5-6 ονόματα παιδιών που βρίσκονταν ανάμεσα στους “νταήδες”.

Η ίδια βρισκόταν έξω από το 101ο δημοτικό Αθηνών μαζί με την κόρη της για να παραλάβει το παιδί, όταν μια δασκάλα της χτύπησε το τζάμι του αυτοκινήτου και της είπε πως χτύπησαν άσχημα το γιο της.

Η οικογένεια του ανήλικου θύματος υποστηρίζει ακόμη πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 11χρονος πέφτει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από συμμαθητές του.

Μάλιστα, τονίζουν ότι και άλλα παιδιά έχουν χτυπηθεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σχολείο με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον.

«Θα αποδοθούν ευθύνες» λέει ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.