ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: 17χρονος μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από «γυμνό» καλώδιο στη σκάλα του σχολείου

Τραγική η κατάσταση στα σχολεία – Κινδυνεύουν τα παιδιά των Ελλήνων ανά πάσα στιγμή

Πάτρα: 17χρονος μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από «γυμνό» καλώδιο στη σκάλα του σχολείου

Μία απίστευτη τραγωδία παραλίγο να σημειωθεί σε Λύκειο της Πάτρας, όταν κατά τη διάρκεια διαλείμματος ένας 17χρονος μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από «γυμνό» καλώδιο ρεύματος που εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολείου!

Ο μαθητής κατεβαίνοντας τη σκάλα, ακούμπησε το καλώδιο που είχε βγει για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία από το «κουτί» ασφαλείας που βρισκόταν.

Η επαφή με το χέρι του μαθητή ήταν αρκετή για να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Ευτυχώς ο μαθητής το αντιλήφθηκε εγκαίρως και απομάκρυνθηκε από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου, οι γονείς του και ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Οι γιατροί του έκαναν όλες τις εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν έχει υπάρξει βλάβη σε κάποιο όργανο, ευτυχώς όμως όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Διενεργείται έρευνα και έλεγχος στο σχολείο για να εξακριβωθεί για ποιον λόγο το καλώδιο εξείχε από την θέση του και ποιος ευθύνεται για την αβλεψία.

Η κατάσταση στα σχολεία είναι τραγική. Κινδυνεύουν τα παιδιά των Ελλήνων (και γενικώς όλων τα παιδιά) ανά πάσα στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα έννομης τάξης (με πιο πρόσφατο το αιματηρό περιστατικό με τον δεκαεννιάχρονο Γεωργιανό) ενώ την ίδια στιγμή οι σχολικές υποδομές καταρρέουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.