ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: 26.500 ευρώ «έκαναν φτερά» από τον λογαριασμό επιχειρηματία

Η απάτη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Πάτρα: 26.500 ευρώ «έκαναν φτερά» από τον λογαριασμό επιχειρηματία

Νέο «χτύπημα» απατεώνων στην Πάτρα με λεία αυτή τη φορά άνω των 26.000 ευρώ.

Γυναίκα τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτη εταιρείας διαχείρισης αποβλήτων στην Πάτρα, λέγοντάς του ότι τηλεφωνεί από Δήμο που εδρεύει στην Αιτωλοακαρνανία.

Η γυναίκα τον έπεισε καθώς ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είχε συνεργασία για θέματα διαχείρισης αποβλήτων με τον συγκεκριμένο Δήμο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα του είπε ότι πρέπει να του επιστραφεί χρηματικό ποσό και του ζήτησε το iban ενώ του έστειλε και σύνδεσμο link.

Τότε λοιπόν ο επιχειρηματίας έπεσε στη… φάκα της καθώς πάτησε το link και αργότερα διαπίστωσε ότι έλειπαν από τον λογαριασμό του περίπου 26.500 ευρώ.

Η απάτη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.