ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πάτρα: 39χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Για συναίνεση κάνουν λόγο οι δύο άνδρες

Πάτρα: 39χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ομαδικού βιασμού 39χρονης γυναίκας στην Πάτρα, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, που συνέβη προχθές, το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news.gr, μία γυναίκα που πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε για τον βιασμό της τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 39χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών αντίστοιχα, με τους οποίoυς είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν εν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.

Για συναίνεση κάνουν λόγο οι δύο άνδρες στην Πάτρα

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών οι οποίοι μετά από έρευνες κατέληξαν στους δύο άνδρες οι οποίοι και συνελήφθησαν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε με την γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την βαριά κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται ήδη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας. Σημειώνεται τέλος, πως σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.