ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Ανήλικοι Ρομά μαχαίρωσαν 33χρονο οδηγό που έμεινε στον δρόμο

Πρόκειται για μέλη της «γνωστής συμμορίας» στον Κόμβο Κουρτέση, που παλιότερα έστηναν καρτέρι και πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα

Πάτρα: Ανήλικοι Ρομά μαχαίρωσαν 33χρονο οδηγό που έμεινε στον δρόμο

Επίθεση με μαχαίρι από δύο Ρομά 13 ετών, δέχθηκε 33χρονος Πατρινός.

Πρόκειται για μέλη της «γνωστής συμμορίας» στον Κόμβο Κουρτέση, που παλιότερα έστηναν καρτέρι και πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα. Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 21 Αυγούστου του 2023 όταν ο 33χρονος άφησε το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό πριν την οδό Αμερικής καθώς υπέστη βλάβη και κάλεσε οδική βοήθεια.

Αφού το όχημά του μεταφέρθηκε ξεκίνησε με τα πόδια την επιστροφή στο σπίτι του. Φθάνοντας στον κόμβο Κουρτέση δέχθηκε τις πρώτες προκλήσεις από τα δύο ανήλικα: «το παίζεις μάγκας και δεν μας μιλάς»; του είπε και συνέχισαν: «φύγετε είστε μικροί» τους απάντησε, αλλά εκείνοι τον ακολουθούσαν και τον προκαλούσαν συνεχώς.

Όταν εκείνος αντέδρασε λεκτικά βγήκε το μαχαίρι! Επρόκειτο για μία λεπίδα με την οποία ο ένας κατάφερε και τον τραυμάτισε στο χέρι. Ήδη είχαν φθάσει έξω από ένα μίνι μάρκετ και ο 33χρονος μπήκε μέσα ενώ αιμορραγούσε. Οι δύο 13χρονοι δεν υπολόγιζαν ούτε το κατάστημα. Μπήκαν μέσα και εκείνος που κρατούσε την λεπίδα του κατάφερε ένα χτύπημα στα πλευρά, λίγο πιο πάνω από το συκώτι. Ευτυχώς δεν ήταν βαθύ και του προκάλεσε αμυχή με μικρή αιμορραγία.

Η όλη επίθεση έχει καταγραφεί και από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Τα δύο ανήλικα παιδιά εξαφανίστηκαν τρέχοντας ενώ στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πάτρα και ο γιατρός τον ενημέρωσε πως αν το χτύπημα στα πλευρά ήταν βαθύτερο μπορεί να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο άνδρας την επομένη έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες και σχημάτισε δικογραφία. Ο ένας μάλιστα είχε συλληφθεί και πάλι για επίθεση και είχε περάσει αναμορφωτήριο. Πρόκειται για 13χρονο ο οποίος προ πενταμήνου είχε απειλήσει πως θα πετάξει καρέκλα από τον 2ο όροφο του σπιτιού του, για να χτυπήσει οδηγό ΙΧ ο οποίος έκανε παρατήρηση σε άλλα ανήλικα Ρομά επειδή πετούσαν πέτρες στα διερχόμενα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το flamis.gr, η αστυνομία έχει δεχθεί πολλές καταγγελίες για την συγκεκριμένη «συμμορία» αλλά ελάχιστα έχει κάνει. Ο 33χρονος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.