ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Απάτη από «μαϊμού» τεχνικό της ΔΕΗ

Ο δράστης ζήτησε από την ηλικιωμένη γυναίκα να συγκεντρώσει ό,τι πολύτιμο είχε σε μια σακούλα

Πάτρα: Απάτη από «μαϊμού» τεχνικό της ΔΕΗ

Εξακολουθεί να «πιάνει» το κόλπο με τους υποτιθέμενους τεχνικούς της ΔΕΗ, παρά τις προτροπές των αστυνομικών στους πολίτες να μην πέφτουν στην παγίδα. Με τη μέθοδο αυτή έπεσε θύμα μια ηλικιωμένη στην Πάτρα, όταν έκανε το λάθος να δεχθεί στο σπίτι της έναν άγνωστο.

Ο δράστης χτύπησε την πόρτα της το βράδυ της Πέμπτης, προσποιήθηκε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και προφασίστηκε ότι το δίκτυο παροχής ρεύματος είχε βλάβη και ότι υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί βραχυκύκλωμα και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Έτσι, έπεισε την γυναίκα να τον αφήσει να επιδιορθώσει την βλάβη και της συνέστησε να συγκεντρώσει ό,τι πολύτιμο είχε σε μια άκρη, δήθεν για να μην καταστραφεί από τη φωτιά.

Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη μάζεψε σε μια σακούλα 550 ευρώ και τα χρυσαφικά της αξίας 10.000 ευρώ, αλλά τότε ο «μαϊμού» τεχνικός την άρπαξε και έγινε… λαγός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Πατρών που διενεργεί προανάκριση και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.