ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος βοσκός

Ο άνδρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Κυριακής

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος βοσκός

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο βοσκό στην Πάτρα, καθώς βρέθηκε νεκρός.

Ειδικότερα, ο άνδρας βρέθηκε από τις ομάδες διάσωσης χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στο μαντρί του στην περιοχή Κοκκινόβρυση στην Πάτρα, το βράδυ της Κυριακής.

Ο άνδρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Κυριακής.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.