Πάτρα – Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της Ρ.Πισπιρίγκου: «Πρέπει να αφεθούν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους»

Η 33χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Πάτρα – Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της Ρ.Πισπιρίγκου: «Πρέπει να αφεθούν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους»

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου, που ορίστηκε το πρωί της Πέμπτης 31 Μαρτίου, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, προέβη στις πρώτες του δηλώσεις.

Να υπενθυμιστεί πώς η 33χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, έλαβε σήμερα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, δεν έχει έρθει ακόμη σε επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου κι επομένως δεν μπορεί να προβεί σε κανένα ουσιαστικό σχόλιο για την υπόθεση.

Έσπευσε στην ανακρίτρια, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ούτε στην έκδοση του εντάλματος, ενώ τώρα προτίθεται να την επισκεφθεί στη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται προσωρινά.

«Πρέπει να αφεθούν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους», υπογράμμισε ο Νίκος Ιωάννου, «προκειμένου να μπορέσει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η υπόθεση έχει αναμφισβήτητα «τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον», πρόσθεσε, ωστόσο «δεν πρέπει να στερούμαστε της απαραίτητης ψυχραιμίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος ανέφερε μάλιστα το παράδειγμα της υπόθεσης της δολοφονίας της μικρής Άννυ, υπόθεση για την οποία η μάνα λοιδορήθηκε αλλά εντέλει αθωώθηκε στο Εφετείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.