ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο που δολοφόνησε την θεία του

Την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο που δολοφόνησε την θεία του

Προθεσμία ώστε να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώπιον του ανακριτή Πατρών, ζήτησε και έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 55χρονης θείας του, Νικολίτσας Μητροπούλου, στο σπίτι της στην οδό Μπουκαούρη, στις 26 του περασμένου Ιούλη.

Ο άνδρας νωρίτερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκηση ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μάλιστα, σε βάρος του κατηγορούμενου, εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο κατηγορούμενος αποχώρησε από την οικία του θύματος, μεταμφιεσμένος, φορώντας περούκα, γυαλιά ηλίου, χειρουργική μάσκα, φόρμα εργασίας, τσαντάκι μέσης, σακίδιο πλάτης και γάντια, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο, προκειμένου να μεταβεί σε περιοχή της Κορινθίας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών χθες το πρωί μετέβησαν σε περιοχή της Κορινθίας, όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο να διαμένει σε σταθμευμένο τροχόσπιτο και τον προσήγαγαν για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνα που ακολούθησε στο τροχόσπιτο του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τσαντάκι, που φορούσε κατά την διαφυγή του από την οικία του θύματος, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.