ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πάτρα: Σεσημασμένος διακινούσε κοκαΐνη σε θαμώνες μπαρ ιδιοκτησίας του!

Εκτιμάται ότι από τις πωλήσεις θα αποκόμιζε περίπου 6.000 ευρώ

Πάτρα: Σεσημασμένος διακινούσε κοκαΐνη σε θαμώνες μπαρ ιδιοκτησίας του!

Αμετανόητος αποδείχθηκε ένας Έλληνας ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση “σκληρών” ναρκωτικών, καθώς διαπιστώθηκε ότι εξακολουθούσε να διαθέτει το παράνομο εμπόρευμά του στους θαμώνες του μπαρ του οποίου είναι ιδιοκτήτης στην Πάτρα!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης να κινείται με το όχημά του στην πόλη, τον ακινητοποίησαν και έκαναν έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν 14 συσκευασίες με συνολικά 59,5 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.580 ευρώ που προέρχονταν από ποσότητες τις οποίες είχε ήδη διαθέσει. Επιπλέον, στο κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρήκαν άλλα 16,4 γραμμάρια κοκαΐνης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πώληση της κοκαΐνης, ο δράστης υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζε περίπου 6.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ως μέσο μεταφοράς του παράνομου εμπορεύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.