ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βούλγαρος απατεώνας που την… πάτησε από την πανέξυπνη γιαγιά

Όπως λέει και η παροιμία «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται»

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βούλγαρος απατεώνας που την… πάτησε από την πανέξυπνη γιαγιά

Ενώπιον του ανακριτή ο Βούλγαρος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Πάτρα. Υπενθυμίζεται ότι «φρένο» στη δράση του απατεώνα, έβαλε μια πανέξυπνη γιαγιά.

Ο δράστης εξαπατούσε επανειλημμένα ηλικιωμένους, ωστόσο τον σταμάτησε η «σούπερ» γιαγιά στην Πάτρα, η οποία του έστησε μία πανέξυπνη παγίδα.

Ο 35χρονος είχε “στρατοπεδεύσει” στην Πάτρα, όπου διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο και εκεί σχεδίαζε τον τρόπο που θα παγίδευε τα θύματά του.

Ομως στην τελευταία του απάτη έπεσε πάνω στην πανέξυπνη γιαγιά, γιατί όπως λέει και η παροιμία “το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται”.

Ετσι την πάτησε και ο Βούλγαρος απατεώνας που περίμενε η ηλικιωμένη να του πετάξει από το μπαλκόνι χρήματα για να βοηθηθεί η κόρης της που είχε τραυματιστεί, ενώ στον σάκο είχε βάλει περιοδικά και οι αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 35χρονος είχε ξεκινήσει τη δράση του από την Θεσσαλονίκη, αμέσως μόλις πέρασε τα σύνορα της χώρας μας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αποπειράθηκε με τον ίδιο τρόπο να πάρει χρήματα, ενώ ανάλογες προσπάθειες έκανε στην Άρτα.

Στα ιωάννινα κατάφερε να αρπάξει το ποσό των 20.000 ευρώ , ενώ στον Αγρίνιο από ηλικιωμένη πήρε 5.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου και στην Πάτρα πριν συλληφθεί χθες είχε αποπειραθεί να παγιδεύσει πολίτες σε άλλες δύο περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.