ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πάτρα: Υποψήφιος δήμαρχος ανάμεσα σε 13 συλληφθέντες για μπαρμπούτι

Αναζητείται για να συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε την ώρα της εφόδου

Πάτρα: Υποψήφιος δήμαρχος ανάμεσα σε 13 συλληφθέντες για μπαρμπούτι

Ένας υποψήφιος Δήμαρχος σε περιοχή της Αχαΐας συνελήφθη μαζί με άλλα 12 άτομα που είχαν στήσει «μπαρμπούτι» σε μια λέσχη στην Πάτρα αργά το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο κατάστημα στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για την διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού και συνέλαβαν 11 Έλληνες και δυο αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων και τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος. Κατά την έρευνα που έκαναν στο κατάστημα και στους παίκτες, βρήκαν 19.000 ευρώ που πόνταραν και τα κατέσχεσαν μαζί με 18 ζάρια, 178 μάρκες και δύο τράπουλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 13 τζογαδόροι και ο προσωρινά υπεύθυνος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε την ώρα της εφόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.