ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πατρινό καρναβάλι: : Εντοπίστηκαν οι δύο κοπέλες ΑμεΑ που είχαν χαθεί στην παρέλαση (upd)

Ένα 12χρονο αγόρι χάθηκε το βράδυ της Κυριακής από την πλατεία Γεωργίου

Πατρινό καρναβάλι: : Εντοπίστηκαν οι δύο κοπέλες ΑμεΑ που είχαν χαθεί στην παρέλαση (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 19:54) Εντοπίστηκαν τα δύο κορίτσια ΑμεΑ, που είχαν εξαφανιστεί λίγο μετά την καρναβαλική παρέλαση στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνοδοί είχαν χάσει τα ίχνη των δύο κοριτσιών λίγο μετά την παρέλαση, με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, η οποία είχε ευτυχή κατάληξη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το tempo24.news, το βράδυ της Κυριακής χάθηκε στην πλατεία Γεωργίου, ένα 12χρονο αγόρι για τον εντοπισμό του οποίου έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες αναζητήσεις.

Αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα αστυνόμευσης από τη ενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα ήταν αυξημένα.

Χθες Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, για αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και καταπολέμησης του παραεμπορίου, ενώ παράλληλα, λήφθησαν μέτρα Τροχαίας στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο αλλά και στα αστικά κέντρα, για την ασφαλή προσέλευση και αναχώρηση των επισκεπτών.

Ειδικότερα, οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, χθες 16-03-2024, πρώτη ημέρα της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πάτρα, είχαν τα εξής αποτελέσματα:

  • Ελέχθησαν: 1.052 άτομα,
  • Προσήχθησαν: 124 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
  • Ελέχθησαν: 650 οχήματα
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθησαν: 43 άτομα, από τα οποία:

  • 30 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών,
  • 6 άτομα για υπαίθριο εμπόριο στερούμενοι αδείας αρμόδιας αρχής,
  • 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περι βεγγαλικών
  • 1 άτομα για κλοπή
  • 1 άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.