ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πειραιάς: Χειροπέδες σε δύο 17χρονους και έναν 44χρονο για κλοπές δικύκλων

Ο ένας ανήλικος έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν ως εμπλεκόμενος σε ληστεία

Πειραιάς: Χειροπέδες σε δύο 17χρονους και έναν 44χρονο για κλοπές δικύκλων

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν δύο 17χρονους και έναν 44χρονο για κλοπές δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισε τον 44χρονο και τους 17χρονους να κινούνται με κλεμμένο μοτοποδήλατο και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Τα τρία άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό του δικύκλου και έναν εκ των δύο επιβαινόντων.

Σε κοντινό σημείο, εντοπίστηκε και ο 44χρονος ο οποίος μετέφερε δίκυκλο σε υπόγεια οικία και σε έλεγχο που ακολούθησε εντός αυτής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν επιπλέον 9 κλεμμένα δίκυκλα, πλήθος εξαρτημάτων δικύκλων και κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται, ότι ο ένας 17χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν ως εμπλεκόμενος σε ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.