ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πειραιώς: Με μπουκαλάκια νερού προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά ο οδηγός του αυτοκινήτου (upd)

Eίχε βάλει μπρος τη μηχανή και προσπαθούσε να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο

Πειραιώς: Με μπουκαλάκια νερού προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά ο οδηγός του αυτοκινήτου (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 11:29) Φωτιά έπιασε σε αυτοκίνητο στην Πειραιώς, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής (27/1) στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο στην Πειραιώς περίπου στο ύψος του αριθμού 171.

Στο σημείο επιχειρούν 1 όχημα της Πυροσβεστικής με 3 Πυροσβέστες.

O οδηγός του οχήματος είχε βάλει μπρος τη μηχανή του αυτοκινήτου του και προσπαθούσε να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο. Τότε ξαφνικά είδε φλόγες να ξεπηδούν από τη μηχανή του οχήματος.

Αρχικά ο οδηγός προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με κάποια μπουκαλάκια νερού που είχε στο εσωτερικό του οχήματος ενώ στη συνέχεια βγήκε έξω και απομάκρυνε από το πορτ-μπαγκάζ ένα μπετόνι με πέντε λίτρα βενζίνης που είχε.

Δίπλα από το σταθμευμένο αυτοκίνητο υπάρχει κατάστημα με πυροσβεστήρες και οι υπάλληλοι του έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική.

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, ενώ ο οδηγός του είναι καλά στην υγεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.