ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ο Πακιστανός πουλούσε μαύρο – Μου είχαν πει ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα» λέει ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή

Τι λέει ο άνθρωπος που βρήκε νεκρή τη Νικολέτα στο Περιστέρι

«Ο Πακιστανός πουλούσε μαύρο – Μου είχαν πει ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα» λέει ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή

Ο 22χρονος Πακιστανός που σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι βρίσκεται στη φυλακή, πλέον. 

Στο σώμα της κοπέλας μετά τη νεκροψία – νεκροτομή βρέθηκαν μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά και στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Ήταν ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πακιστανός έβαλε την παλάμη του στο στόμα του θύματος και με τα δάχτυλά του πίεζε τη μύτη της, κλείνοντας της τις αεροφόρους οδούς με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυξία.

Ο άνθρωπος που εντόπισε την κοπέλα νεκρή φέρεται να κατέθεσε: «Ο 22χρονος δεν μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει πως πουλάει μαύρο σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα πουλάει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα, μου είχε πει η αδερφή της ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα. Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι είδα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά, αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή. Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Star: «Πάνω στο κρεβάτι είδα τη Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Της έπιασα το δεξί χέρι, αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει σφυγμό και πως έχει πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο. Η ντουλάπα ήταν ανοιχτή και τα ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.