ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει» λέει η 53χρονη καθαρίστρια που δέχθηκε επίθεση από Αλβανό 

«Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και γι΄αυτό ίσως τη γλίτωσα κιόλας» είπε το θύμα

Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει» λέει η 53χρονη καθαρίστρια που δέχθηκε επίθεση από Αλβανό 

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται πως βίωσε η 53χρονη καθαρίστρια η οποία δέχθηκε επίθεση από Αλβανό ιδιοκτήτη διαμερίσματος στα Πετράλωνα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ειδικότερα, η γυναίκα, θέλοντας να εργαστεί ως καθαρίστρια, βρέθηκε στο διαμέρισμα του άντρα με καταγωγή από την Αλβανία. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επιτέθηκε στη γυναίκα της έσκισε τα ρούχα, τη χτύπησε και επιχείρησε να την βιάσει.

«Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα» αποκάλυψε η 53χρονη στο Star.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Μετά ήρθε το ασθενοφόρο και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει έκανα κάποια ράμματα ευτυχώς όχι πολλά, δύο ράμματα στο χείλος. Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Και γιατί; Για 20 ευρώ αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και γι΄αυτό ίσως τη γλίτωσα κιόλας» πρόσθεσε η 53χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.