ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας – «Μπορεί να πεθάνει» (upd)

Είχε μουδιάσει η δεξιά πλευρά του σώματός του - Θα χρειαστεί επέμβαση είπε ο δικηγόρος του Μ.Δημητρακόπουλος

Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας – «Μπορεί να πεθάνει» (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 17:20) Να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας κατά τη διάρκεια της εξέτασης της παράτασης της προσωρινής κράτησης του στις φυλακές.

————————————–

Απών από τη δίκη του θα είναι σήμερα (01.07.2022) ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς τα ξημερώματα υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε τα ξημερώματα εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, αφού παραπονέθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο για αδιαθεσία και μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Αποφασίστηκε λοιπόν από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, να μεταφερθεί στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για νοσηλεία. Έτσι, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, στο θάλαμο κρατουμένων.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στον Alpha και επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος έγινε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40» πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος δικάζεται με την κατηγορία των βιασμών, περί τις 4 τα ξημερώματα παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό όπου και κρατείται, στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά, και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.