ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Πέτρου Ράλλη: Πατέρας άφησε τα παιδιά του να κρέμονται από τα παράθυρα του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τον θείο των παιδιών «τους έκανε το χατίρι για ένα με δύο λεπτά»

Πέτρου Ράλλη: Πατέρας άφησε τα παιδιά του να κρέμονται από τα παράθυρα του αυτοκινήτου

Ένα ανησυχητικό περιστατικό καταγράφηκε στην Πέτρου Ράλλη, όπου ένας οδηγός με την κάμερα του κινητού του κατέγραψε δύο παιδιά να κρέμονται από ένα αυτοκίνητο.

Το ένα παιδί είχε βγάλει το μισό σώμα του από το παράθυρο, ενώ το άλλο βρισκόταν στην ηλιοροφή του οχήματος.

Τον οδηγό του αυτοκινήτου, που είναι ο πατέρας των παιδιών, υπερασπίστηκε ο θείος τους, αναφέροντας ότι «πάντα προσέχει τα παιδιά, τα αγαπάει και τους έκανε το χατίρι για ένα ή δύο λεπτά».

Δήλωσε ότι ο αδερφός του «επειδή τα αγαπάει πολύ, μπορεί να τα άφησε για ένα δευτερόλεπτο στο παράθυρο για να μην τους χαλάσει το χατίρι, αλλά δεν θα τα άφηνε να σκοτωθούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη πλευρά, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο επέμεινε ότι τα παιδιά ήταν έξω από το αυτοκίνητο για πολύ περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, και ότι «κυκλοφορούσαν με τον πιο επικίνδυνο τρόπο για τουλάχιστον 1ο λεπτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.