ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Συνταξιούχος πυροσβέστης καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού

Η καταγγελλόμενη πράξη χρονολογείται τον Ιούλιο του 2014

Πιερία: Συνταξιούχος πυροσβέστης καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού

Τέσσερα έτη με τριετή αναστολή είναι η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε έναν συνταξιούχο πυροσβέστη ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για την αποπλάνηση μίας ανήλικης.

Όπως αναφέρει το voria.gr, η καταγγελλόμενη πράξη χρονολογείται τον Ιούλιο του 2014 σε περιοχή της Πιερίας, όπου ο κατηγορούμενος παραθέριζε τα καλοκαίρια. Στην ίδια περιοχή έκανε διακοπές με φιλική οικογένεια ένα 10χρονο -τότε- κορίτσι.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να έπεισε την ανήλικη -που τον γνώριζε- να κάνουν αγώνα κολύμβησης και, φτάνοντας πιο βαθιά στο νερό, κατηγορείται ότι έφερε τη 10χρονη πάνω στο σώμα του και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Το κοριτσάκι αφού επέστρεψε στο σπίτι της, εκμυστηρεύτηκε το γεγονός στους γονείς της με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης πέντε ετών με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου. Η έφεση που είχε ασκήσει είχε αναστέλλουσα δύναμη και ήταν ελεύθερος μέχρι το εφετείο.

Σήμερα, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για αποπλάνηση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, μειώνοντας την ποινή στα τέσσερα έτη φυλάκισης, την οποία ανέστειλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο μόνο για παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.