ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήλιο: 71χρονος απείλησε τον 32χρονο ανιψιό του ότι «θα τον βρουν στο χώμα»

Ο 32χρονος βρισκόταν έξω από το χωριό βοσκώντας τα πρόβατά του, κοντά σε έναν αγροκήπιο

Πήλιο: 71χρονος απείλησε τον 32χρονο ανιψιό του ότι «θα τον βρουν στο χώμα»

Ένας 71χρονος σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, φέρεται να χτύπησε με μια τριχιά που δένουν τον γάιδαρο τον 32χρονο ανιψιό του, ενώ παράλληλα, απείλησε ότι θα τον θάψει.

Ο νεαρός κατόπιν κατέθεσε μήνυση κατά του συγγενή του, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για εξύβριση και απειλή.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Μαΐου, λόγω απουσίας του μάρτυρα κατηγορίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 32χρονος βρισκόταν έξω από το χωριό βοσκώντας τα πρόβατά του, κοντά σε έναν αγροκήπιο.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο 71χρονος θείος του και χωρίς κάποια αιτία, όπως υποστήριξε ο 32χρονος, του επιτέθηκε χτυπώντας τον με την τριχιά που είχε για να δένει τον γάιδαρό του.

Ταυτόχρονα χρησιμοποιούσε υβριστικές εκφράσεις εναντίον του, ενώ μάλιστα τον απείλησε πως «θα τον βρουν στο χώμα».

Χθες στο αυτόφωρο ο 71χρονος αρνήθηκε τις καταλογιζόμενες πράξεις, λέγοντας πως μόνο ζήτησε τον λόγο από τον 32χρονο θεωρώντας ότι του έκλεψε κάποια ζώα, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν τον απείλησε ότι θα τον θάψει, αλλά ούτε τον εξύβρισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως αιτία της διαμάχης των δύο συγγενών φέρονται να είναι οι περιουσιακές διαφορές. Μέχρι να γίνει η δίκη, ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.