ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πλαστά φαίνεται να είναι τα 200.000 δολάρια που εντοπίστηκαν σε κουτί στη Σύμη

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σύμης

Πλαστά φαίνεται να είναι τα 200.000 δολάρια που εντοπίστηκαν σε κουτί στη Σύμη

Τα 200.000 δολάρια που εντοπίστηκαν σε κουτί στη θαλάσσια περιοχή της Σύμης την Παρασκευή 19/4, φαίνεται να είναι πλαστά. 

Η Λιμενική Αρχή του νησιού ενημερώθηκε από πολίτη για τον εντοπισμό του κυτίου.

Τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα στο κουτί και ανέρχονται σε 200.000 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της μεγάλης χρονικής παραμονής στο νερό, ενώ παρατηρήθηκε ότι σε πολλά αυτά επαναλαμβάνονταν ο ίδιος σειριακός αριθμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σύμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.