ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποινική δίωξη στον 21χρονο Αλβανό για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

Η εισαγγελέας άσκησε διώξεις στον 21χρονο για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

Ποινική δίωξη στον 21χρονο Αλβανό για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

Διώξεις για μια σειρά αδικημάτων άσκησε η εισαγγελέας στον 21χρονο Αλβανό που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό με οπαδικά κίνητρα εις βάρος ενός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς επιτέθηκαν και σε έναν άλλον νεαρό που έσπευσε να βοηθήσει το θύμα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η εισαγγελέας που ανέλαβε την εκδίκαση του ξυλοδαρμού είναι η ίδια που βρίσκεται στην έδρα της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, όπου και αυτή έγινε με οπαδικά κίνητρα.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας άσκησε διώξεις στον 21χρονο για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία, κατοχή και χρήση αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες (βάσει του αθλητικού νόμου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 21χρονος παρέμεινε για περισσότερες από 2 ώρες έξω από το γραφείο της. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς οι δύο δράστες χτύπησαν και έναν 20χρονο που έσπευσε να βοηθήσει το 16χρονο θύμα όσο ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.