ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολυμήχανος τύπος στη Λάρισα: Κατέβασε το γενικό και εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ μέχρι να έρθει η αστυνομία

Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχαν συνεργοί

Πολυμήχανος τύπος στη Λάρισα: Κατέβασε το γενικό και εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ μέχρι να έρθει η αστυνομία

Όσκαρ παίρνει η αντίδραση ενός ενοίκου πολυκατοικίας στη Λάρισα ο οποίος κατάφερε να εγκλωβίσει τους κλέφτες στο ασανσέρ κατεβάζοντας το γενικό μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τους συλλάβει. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένοικος που είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις τις προηγούμενες ημέρες, άκουσε θόρυβο τα ξημερώματα της Δευτέρας στον 6ο όροφο. Τότε κατάλαβε ότι επρόκειτο για διαρρήκτες, καθώς οι ένοικοι του διαμερίσματος απουσίαζαν.

Αμέσως, κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας προκειμένου να κλείσει το γενικό στη συνέχεια ανέβηκε στον 2ο όροφο και τότε άκουσε τους εγκλωβισμένους διαρρήκτες να συνομιλούν μέσα στο ασανσέρ.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχαν συνεργοί, οι οποίοι όταν άκουσαν φωνές τράπηκαν σε φυγή. Την ίδια ώρα οι άλλοι τρεις δράστες παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο ασανσέρ.

Έτσι, η αστυνομία έφτασε στην πολυκατοικία στις 05:45 το πρωί, έθεσε σε λειτουργία το ασανσέρ και συνέλαβε τους δράστες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. λέει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι τρεις δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιχείρησαν να διαφύγουν, απωθώντας οι δύο εξ αυτών με τα χέρια τους αστυνομικούς, ενώ ο τρίτος επιχείρησε να τους χτυπήσει με μεταλλικό κόφτη σιδήρων (ψαλίδα). Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (κόφτης, περιλαίμια, γάντια κ.ά.)»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.