ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πόρος: 71χρονος επιβάτης σκάφους πέθανε εν πλω

Το Β Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου διενεργεί την προανάκριση

Πόρος: 71χρονος επιβάτης σκάφους πέθανε εν πλω

Οι Λιμενικές Αρχές του Πόρου, ενημερώθηκαν, ότι ένας 71χρονος αλλοδαπός, επιβάτης Ι/ Φ σκάφους, που έπλεε στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου ”Περγάρι” Ερμιονίδας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στο σημείο, βρέθηκε ένα περιπολικό όχημα του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο και παρέλαβε τον ασθενή.

Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μετοχίου Ερμιονίδας και από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απ’ το Β Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης, του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.