ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόρος: Νέα στοιχεία για τους Τούρκους που κατηγορούνται για κατασκοπεία – «Έχουν βιντεοσκοπήσει και άλλα στρατόπεδα»

Συνεχίζονται οι έρευνες - Αναλαμβάνει η ΕΥΠ

Πόρος: Νέα στοιχεία για τους Τούρκους που κατηγορούνται για κατασκοπεία – «Έχουν βιντεοσκοπήσει και άλλα στρατόπεδα»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τους δύο Τούρκους που κατηγορούνται ότι κατασκόπευαν την ναυτική βάση του Πόρου, μέσω drone που εντοπίστηκε στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλιμάκιο της ΕΥΠ έχει αναλάβει τις έρευνες, ώστε να τους ανακρίνει και να καταλήξει στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης, όπως και για να εξεταστεί τυχόν βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Ανάλογα με τα δεδομένα, τη συνέχεια της προανάκρισης θα αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια για τον σχηματισμό της δικογραφίας.

Επίσης, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε πως πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως έχουν βιντεοσκοπήσει και άλλα στρατόπεδα, γιατί δεν φέρεται «να έδρασαν πρώτη φορά».

Πώς τους έπιασαν οι αρχές

Υπεύθυνοι της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. το περασμένο Σάββατο, ότι δύο άτομα πετούσαν drone πάνω από την ναυτική βάση του Πόρου.

Τότε, εκδόθηκε σήμα αναζητήσεων προς διάφορες υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα με περιγραφή των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, μάρκας BMW, που χρησιμοποίησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά περιπολικό εντόπισε τις δύο μηχανές στην Μονεμβασιά και συνελήφθησαν για κατασκοπεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.