
Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή – συνδέσμου πληρώματος που έχασε τη ζωή του στη φονική σύγκρουση δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς στο Πόρτο Γερμενό.
Η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου άνδρα έδωσαν εντολή σε δικηγορικό γραφείο να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ζητώντας να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου προκύψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να δηλωθεί παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου που, μέσω πράξης ή παράλειψης, ενδέχεται να συνέβαλε στην τραγωδία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.