ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πώς «έχασε» η ΕΛ.ΑΣ το κομβόι των Κροατών νεοναζιστών χούλιγκαν στην Αττική Οδό

Η ΣΤΑΣΥ ενημέρωση την ΕΛ.ΑΣ για την άφιξή τους στον ΗΣΑΠ

Πώς «έχασε» η ΕΛ.ΑΣ το κομβόι των Κροατών νεοναζιστών χούλιγκαν στην Αττική Οδό

Μέσω των καμερών κυκλοφορίας στην εθνική οδό έψαχνε η ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσει το «διασπασμένο» κομβόι των Κροατών χούλιγκαν στην Εθνική και στην Αττική Οδό.

Επιπλέον όταν βρέθηκαν εντός λεκανοπεδίου ζητήθηκε κι η βοήθεια αστυνομικών περιπολιών να διακριβωθεί που βρίσκονται.

Όμως οι Κροάτες χούλιγκαν χάθηκαν από τα «ραντάρ» της ΕΛ.ΑΣ. και τελικώς οι υπεύθυνοι της ΣΤΑΣΥ ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι έχουν εισέλθει σε συρμούς του ΗΣΑΠ στον σταθμό «Ειρήνη», κρατώντας διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα που είχαν στα ΙΧ τους, τα οποία ουδείς είχε ελέγξει για περίπου 600 χιλιόμετρα εντός της χώρας.

Με τις έρευνες των αστυνομικών να εντοπίζονται σε δύο από τους συλληφθέντες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μαχαίρια όμοια με αυτά που δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη που άφησε την τελευταία του πνοή εξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Έγγραφο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας αποκαλύπτει τα όσα συνέβησαν την Δευτέρα με την ανενόχλητη άφιξη των Κροατών χούλιγκαν στην Αττική και την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να τους εντοπίσει αλλά κι όσα συνέβησαν πριν και κατά την διάρκεια του μακελειού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο έγγραφο επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι την αυτοκινητοπομπή των Κροατών νεοναζιστών χούλιγκαν «υποδέχθηκε» στα διόδια της Ελευσίνας μόνο μία υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της εν λόγω αρμόδιας υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθότι κρίθηκε ότι δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να στηθεί «μπλόκο» από ισχυρότερες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να υπήρχε έστω και στην τελική φαση της πορείας τους, έλεγχος στους Κροάτες χούλιγκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.