ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρέσβης Κροατίας: Συνάντηση στις φυλακές Τρικάλων με τους προφυλακιστέους χούλιγκαν της Ντιναμό

Η συνάντηση θα γίνει σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου

Πρέσβης Κροατίας: Συνάντηση στις φυλακές Τρικάλων με τους προφυλακιστέους χούλιγκαν της Ντιναμό

Ο Κροάτης πρέσβης θα επισκεφθεί σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου τις φυλακές Τρικάλων για προγραμματισμένη συνάντηση με τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr ο Κροάτης επιτετραμμένος θα έχει συνάντηση με τους συμπατριώτες του που παραμένουν κρατούμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προφυλακισμένοι κρατούνται εξαιτίας της συμμετοχής τους στα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.