ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 7ου Δημοτικού Λαμίας: «Η εταιρία δε ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη για ότι συνέβη» (βίντεο)

Παρέδωσαν στην Αστυνομία κλειστές συσκευασίες φαγητού ώστε να σταλούν στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 7ου Δημοτικού Λαμίας: «Η εταιρία δε ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη για ότι συνέβη» (βίντεο)

Η πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 7ου Δημοτικού Λαμίας, Μαρία Ζωγράφου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν 63 παιδιά μετά από κατανάλωση σχολικού γεύματος, τονίζοντας πως η εταιρία δε ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη για ότι συνέβη.

«Εμείς πληροφορηθήκαμε χθες (σ.σ Πέμπτη) για τα κρούσματα. Ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα το βράδυ, όπου ενημέρωσα και τον διευθυντή. Ήταν μεμονωμένο περιστατικό μέχρι νωρίς το βράδυ.

Εμείς σαν σύλλογος έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα στο viber όπου μιλάμε οι γονείς όπου εκεί άρχισαν τα μηνύματα να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, ότι και το δικό μου παιδί έκανε εμετό, διάρροια μετά το φαγητό.

Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν κρούσματα και σε άλλα τρία σχολεία, τέσσερα με το δικό μας. Σήμερα έχουν γίνει 7 τα σχολεία. Τα κρούσματα είναι περίπου στα 63 αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερος ο αριθμός γιατί αυτά τα σχολικά γεύματα που περισσεύουν τα παίρνουν δάσκαλοι για να μην πεταχτούν. Γύρω στα τέσσερα παιδάκι και εκπαιδευτικός νομίζω πήγαν στο νοσοκομείο με πόνους».

«Εμείς κάναμε σαν σύλλογος καταγγελία σήμερα (σ.σ Παρασκευή) πήγαμε στην Εισαγγελέα, όπου έδωσε εντολή στην αστυνομία να διενεργήσει έρευνα. Έχουν ξεκινήσει οι μηνυτήριες καταθέσεις κι εμείς ως σύλλογος, αλλά και από γονείς.

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε κιόλας ότι μίλησαν με την εν λόγω εταιρία, όπου μάλιστα είπαν ότι είναι ένα τυχαίο γεγ9ονός και ότι λογικά είναι μία γαστρεντερίτιδα που είχαν τα παιδάκια. Αν είναι δυνατόν 63 παιδάκια ταυτόχρονα γαστρεντερίτιδα;

Από 7 διαφορετικά σχολεία που κατανάλωσαν το ίδιο γεύμα; Δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός. Ούτε μία συγγνώμη. Μία απλή συγγνώμη. Εμείς σαν σύλλογος έχουμε ακούσει πολλές φορές παράπονα για τα εν λόγω σχολικά γεύματα, έχουμε κάνει τις παρατηρήσεις μας.

Αυτό που μας θυμώνει είναι ότι είναι σχολικά γεύματα. Αυτό μας στεναχωρεί. Έχουμε βρει και κλειστές συσκευασίες που δεν καταναλώθηκαν, τις έχουμε παραδώσει ήδη στην Αστυνομία ώστε να σταλούν στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.