ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – Εκτός της Τζωρτζίνας

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 35η ανακρίτρια ξεκίνησε χθες λίγο μετά το μεσημέρι αλλά διεκόπη

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – Εκτός της Τζωρτζίνας

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη, κρίθηκε σήμερα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη μητέρα μετά την επεισοδιακή απολογία της στην 35η ανακρίτρια κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και για τις κατηγορίες που την θέλουν να έχει δολοφονήσει και τα δυο μικρότερα κορίτσια της.

Πρόκειται για δεύτερη προφυλάκιση καθώς η Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 35η ανακρίτρια ξεκίνησε χθες λίγο μετά το μεσημέρι αλλά διεκόπη, καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Μάλιστα, η απολογία της 34χρονης διεκόπη χθες για να συνεχιστεί όμως σήμερα μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Ενώπιον της ανακρίτριας η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως έχει κάνει από την πρώτη στιγμή, πλην όμως δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε καθώς αμέσως μετά οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου βρίσκονταν ήδη ως προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.