ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προκαταρκτική εξέταση για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πυγμάχου

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση του νεαρού μποξέρ που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Προκαταρκτική εξέταση για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πυγμάχου

Ο αθλητικός εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τοπαλου ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση του νεαρού μποξέρ που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται να μεταβεί στο γυμναστήριο στον Ταύρο, όπου συνέβη ο τραυματισμός, για έκθεση αυτοψίας, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν για εξηγήσεις και οι γονείς του 16χρονου, κατόπιν πρωτοβουλιών του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Νομικά θα κινηθεί και η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όπως γνωστοποιεί στη σχετική ανακοίνωσή της, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του 16χρονου Έλληνα πυγμάχου και πρωταθλητή Ευρώπη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.