ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθησαν δεκάδες υγειονομικοί κατά των υποχρεωτικών εμβολίων για «παρακώλυση κυκλοφορίας» και «απείθια»! (upd)

Η αρχική προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη για την διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Κ.Μητσοτάκη

Συνελήφθησαν δεκάδες υγειονομικοί κατά των υποχρεωτικών εμβολίων για «παρακώλυση κυκλοφορίας» και «απείθια»! (upd)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 7/7 – 20.40): Σε σύλληψη μετατράπηκε η αρχική προσαγωγή δεκάδων υγειονομικών υπαλλήλων που διαμαρτύρονταν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη για την αναγκαστική αργία στην οποία έχουν τεθεί λόγω μη εμβολιασμού τους.

Οι υγειονομικοί κατηγορούνται για «παρακώλυση κυκλοφορίας» και «απείθια».

Αύριο θα μεταφερθούν στην Εισαγγελία Αθηνών στην 14.00 το μεσημέρι.

—————————————————————————————–

Την ίδια στιγμή από την πίεση που τους ασκείται λιποθύμησε μια υγειονομικός και την μεταφέρουν στον Ερυθρό από την πίσω πλευρά της ΓΑΔΑ.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές -κάποιοι μιλούν για 50 άτομα- οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Δείτε στο pronews.gr αποκλειστική φωτό-ντοκουμέντο από την ΓΑΔΑ, όπου έχουν προσαχθεί οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται γιατί τέθηκαν σε αναγκαστική αργία καθώς δεν δέχονταν τον εμποτισμό τους, όπως έχουν δικαίωμα από το Σύνταγμα, με το σκεύασμα που ευρέως είναι γνωστό ως «εμβόλιο κατά του Covid-19».

Μετά την προσαγωγή τους, τους παίρνουν αποτυπώματα και τους ανοίγουν φάκελο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1545092156649619457

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.