Προβληματισμός στην Κρήτη: «Βροχή» οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία – Τρεις νέες σε μία μέρα

Οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ενώ αναζητούν τους άλλους δύο

Προβληματισμός στην Κρήτη: «Βροχή» οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία – Τρεις νέες σε μία μέρα

Προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται στην Κρήτη, με τρία νέα περιστατικά εκτυλίχθηκαν μόλις μέσα σε ένα 24ωρο, να έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο των καταγγελιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ενώ αναζητούν τους άλλους δύο.

Σύλληψη 35χρονου

Το πρώτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Θύμα είναι μία 39χρονη γυναίκα που κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές πως ο 35χρονος σύζυγός της λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατά τη διάρκεια καβγά που είχαν, αφού την εξύβρισε και την απείλησε, της έριξε κουτουλιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν τον 35χρονο δράστη και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Μεθυσμένος πρώην σύζυγος προσπάθησε να πνίξει 44χρονη

Το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε ξανά στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ένα διαζευγμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία 44χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 51χρονος πρώην σύζυγός της, εμφανώς μεθυσμένος, πήγε στο σπίτι της χθες το βράδυ και αφού άρχισε να τη βρίζει, τη χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ έβαλε και τον αγκώνα του στο λαιμό της επιχειρώντας να την πνίξει.

Ο 51χρονος αναζητείται από τις αρχές.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας επί πέντε χρόνια

Παράλληλα, μία 52χρονη γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η 52χρονη ανέφερε ότι χθες συναντήθηκε με τον 42χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος την έβρισε και την απείλησε.

Παράλληλα, σημείωσε πως τον περασμένο Ιούλιο την είχε απειλήσει ξανά, ενώ το χειμώνα του 2017 την είχε χτυπήσει προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ παράλληλα αναζητούν τον 42χρονο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.