ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πτολεμαΐδα: Δύο νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 37χρονο και τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς

Πτολεμαΐδα: Δύο νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 37χρονο και τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας με έναν 37χρονο να τραυματίζεται από δυο νεαρούς.

Αναλυτικότερα, με σουγιά επιτέθηκαν σε 37χρονο δύο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοχρησίας – οπλοκατοχής, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες (23 και 20 ετών) επιτέθηκαν αρχικά στον 37χρονο με τη χρήση ενός κομματιού ξύλου, ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (σουγιά), τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Οι δύο δράστες αποχώρησαν από το σημείο αλλά συνελήφθησαν αργότερα (το απόγευμα) από αστυνομικούς, ενώ ο 37χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο». Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το αιχμηρό αντικείμενο και το κομμάτι ξύλου, με τα οποία οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με την οποία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.