ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πτολεμαΐδα: Νέα απάτη σε βάρος 61χρονου – Έκαναν «φτερά» 9.000 ευρώ

Ο δράστης κατάφερε να του αποσπάσει τα προσωπικά στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας

Πτολεμαΐδα: Νέα απάτη σε βάρος 61χρονου – Έκαναν «φτερά» 9.000 ευρώ

Πλήρωσε ακριβά ένας 61χρονος από την Πτολεμαΐδα την τηλεφωνική επικοινωνία του και την ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής με έναν άγνωστο, ο οποίος παρίστανε ότι ενδιαφερόταν για την αγγελία που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

Με το πρόσχημα ότι θα κατέβαλε χρήματα στον λογαριασμό του 61χρονου, ο δράστης κατάφερε να του αποσπάσει τα προσωπικά στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας και στη συνέχεια έκανε τρεις μεταφορές ποσών ύψους 3.000 ευρώ η καθεμία από τον τραπεζικό λογαριασμό του σε άλλους, παίρνοντας συνολικά 9.000 ευρώ.

Αυτό είχε συμβεί στις 27 του περασμένου Απριλίου και την επομένη το θύμα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας ότι εξαπατήθηκε. Η έρευνα κράτησε σχεδόν τέσσερις μήνες, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι την απάτη είχε διαπράξει ένας 23χρονος αλλοδαπός, ενώ τα χρήματα είχαν μεταφερθεί στους λογαριασμούς δύο Ελληνίδων ηλικίας 46 και 48 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.