ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτολεμαΐδα: Χτύπησε εκθέτη ο οποίος αρνήθηκε να αγοράσει έντυπο για τον παιδικό καρκίνο

Εκθέτες και άνδρες της εταιρείας, που φυλάσσει τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς, κυνήγησαν τον νεαρό και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν

Πτολεμαΐδα: Χτύπησε εκθέτη ο οποίος αρνήθηκε να αγοράσει έντυπο για τον παιδικό καρκίνο

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί της Τετάρτης. στη λαϊκή αγορά, στην Κοζάνη, όταν η επιμονή ενός ατόμου να διαθέσει ενημερωτικό υλικό σε εκθέτη και την άρνηση του τελευταίου, είχε ως αποτέλεσμα την έντονη λεκτική αντιπαράθεση και τον τραυματισμό του εκθέτη.

Σύμφωνα με το kozan.gr, το θύμα μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο διανομέας προσήχθη στο τμήμα Τάξης Εορδαίας.

Σύμφωνα με την σύζυγο του παθόντος, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, με την εμφάνιση δύο ατόμων, που διέθεταν έντυπο για την ενίσχυση του αγώνα εναντίον του παιδικού καρκίνου και όταν ο αποδέκτης της προσφοράς δήλωσε απροθυμία αγοράς, ακολούθησε λογομαχία, συνέπεια της οποίας ήταν ο πωλητής να χτυπήσει τον εκθέτη στο κεφάλι, «κουτουλιά», και να τραπεί σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκθέτες και άνδρες της εταιρείας, που φυλάσσει τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς, κυνήγησαν τον νεαρό και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν ειδοποιώντας την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.